over ons

Salon No 17. is een pedicure en knipsalon gevestigd in de Lutte. Een kleine en bescheiden salon waarbij service hoog in het vaandel staat. Bij mij(Monique) staat professionaliteit, kwaliteit en service voorop. Als gediplomeerd pedicure en aangesloten bij de branchorganisatie ProVoet behandel ik uw voeten vakkundig en volg de geldende hygiene eisen. Maar ook voor een luxe Spa pedicure bent u aan het juiste adres. Graag verwelkom ik u in mijn salon.

wat ik doe

Voetverzorging

Salon no 17 maakt bij de behandeling van de voeten gebruik van de zogenaamde nattechniek. De te behandelen, nagels en/of voeten worden door middel van gedemineraliseerd water gekoeld. Daardoor ontstaat er op de huid nauwelijks tot geen branderig gevoel. De behandeling wordt als zeer prettig ervaren. Als gediplomeerd pedicure en lid van de brancheorganisatie ProVoet werk ik volgens alle wettelijke eisen en branchenormen op het gebied van Arbo, Milieu en Hygiëne.(code van de voetverzorger en schoonheidsspecialist) 

Knipsalon

Mijn knipsalon staat voor eenvoud en gemak voor zowel man als vrouw. Ik lever professionele knipbehandelingen/hairtreatments tegen een eerlijk tarief. Ik ben vakbekwaam en in het bezit van vrijwel elk kappers- diploma. Ook voor het epileren en verven van wenkbrauwen / wimpers bent u bij mij aan het juiste adres.ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.